Styrelsen för Gnesta Waldorfskoleförening kallar alla medlemmar till årsmöte som kommer att ske fysiskt den 14/12 kl. 18:30-20:30 i eurytmisalen på Gnesta Waldorfskola. Vi har ett viktigt årsmöte framför oss och vårt mål är därför att 99 medlemmar (coronarestriktioner) ska delta i årsmötet i år. Föreningen bjuder även på mackor och fika från kl. 17:45 i matsalen.

Att delta och rösta på ett årsmöte är den högsta demokratiska principen och medlemsrättigheten i en förening. Medlemskap i Gnesta Waldorfskoleförening medför inga skyldigheter. Har du inte blivit medlem ännu och vill ta ställning för vår fina skola och förskola? Ta dig en minut och fyll i medlemsformuläret här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfb-JE7QD_NJDPxWkPXMcbOXylqDkVh8QwW_mOAaB_XK83f5Q/viewform

Att bli medlem kostar inget, men frivilliga bidrag är välkomna. De pengar som samlas in på detta sätt kommer att gå till en eller flera aktiviteter som föreslås till årsmötet och som sedan årsmötet fattar beslut om. Skicka gärna era förslag hur de insamlade medlemsbidrag ska användas på skolan för barnens bästa till styrelsen@gnestawaldorfskola.se. Skicka frivilliga bidrag till vårt bankgiro 5569-9854 och märk inbetalningen med ”MEDLEMSBIDRAG”.

Länken till årsmöteshandlingar har skickats ut till alla medlemmar.

Vänligen

Styrelsen för Gnesta Waldorfskoleförening