Exklusiv föreläsning onsdag den 25/9 kl.18:00.

Mattias Ribbing gästar Gnesta Waldorfskola.

Välkommen till en intim kvällsföreläsning unik för Gnesta Waldorfskolas personal och föräldrar om det högaktuella ämnet barn och media.

Speciellt inbjuden föreläsare på temat ”barn och media” är Mattias Ribbing som kommer att prata om detta och mer därtill. Mattias egna barn har båda gått i Waldorf-förskola.

Mattias förmedlar konkreta strategier som hjälper både barn och föräldrar att hitta en stärkande och positiv relation till ny media.

Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och författare till fyra böcker om hjärnan och lärande. I sin senaste bok Smart Föräldraskap – Stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet, går han bland annat igenom ny forskning om hur ny teknik påverkar barns (och våra egna!) hjärnor.

Varmt Välkomna!

Kl.18:00 25/9 Stora salen Gnesta Waldorfskola Fjällgatan 11-13, Gnesta