Verksamhet & Stadgar

Gnesta Waldorfskoleförening etablerades 1994 och har verksamheterna Gnesta Waldorfförskola och Gnesta Waldorfskola med särskola och fritids. Hos oss kan barnen gå från ett och ett halvt års ålder till och med klass nio. Vill man sedan fortsätta i waldorfgymnasium finns det i bland annat Järna och i Stockholm.

Gnesta Waldorfskola och Gnesta Waldorfförskola ligger på vackra gnestahöjden med vidsträckt utsikt över Frösjön, nära centrum och pendeltåget.

Vi har ca 150 barn och ungdomar i våra verksamheter. Klasserna är mindre och personaltätheten hög. Föräldrarna är engagerade och delaktiga.  I köket lagar vår kock mat av till största delen

Musik

ekologiska och biodynamiska råvaror. Vi har en levande skolgård som ständigt utvecklas. I vår nyrenoverade eurytmisal samlas hela skolan regelbundet för att ha kör, månadsfester och årstidsfester.

Stadgar för Gnesta Waldorfskoleförening.