Så drivs verksamheten

Gnesta Waldorfförskola och Gnesta Waldorfskola och fritids ligger på vackra Gnestahöjden med vidsträckt utsikt över Frösjön, nära centrum och pendeltåg. Här är klasserna mindre och personaltätheten hög. I köket lagar vår kock mat av till största delen ekologiska och biodynamiska råvaror. Vi har en levande skolgård som ständigt utvecklas. I vår nyrenoverade eurytmisal samlas hela skolan regelbundet för att ha kör, månadsfester och årstidsfester.

Gnesta Waldorfförskola och Gnesta Waldorfskola drivs av Gnesta Waldorfskoleförening, som etablerades 1994. Byggnadsstiftelsen äger, utvecklar och förvaltar de fastigheter som verksamheterna använder.

Vi har cirka 190 barn och ungdomar från 1,5 års ålder till och med klass nio. Vill man sedan fortsätta i waldorfgymnasium finns det i bland annat Järna och Stockholm.

Vill du bli medlem? Klicka här!