Lediga tjänster på Gnesta Waldorfskola

Rektor sökes

Intresserad? Se annons på Arbetsförmedlingen.

Förskolechef sökes

Intresserad? Se annons på Arbetsförmedlingen.

Klasslärare till läsåret 2019/20 sökes

Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, 10 minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9. Att vara klasslärare på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med skolans övriga medarbetare skapar en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan och du kommer tillsammans med dina lärarkollegor att leda och utveckla undervisningen på skolan.

Vi ser att du som söker har:

• en waldorf- och/eller statlig lärarexamen inom grundskola.
  • erfarenhet från att jobba i en waldorfpedagogisk verksamhet eller kan visa på ett stort intresse för pedagogiken.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett gott kollegialt samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas som pedagog.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning 80-100% med 6 månaders provanställning. Tillträde 2019-08-13.

Är du intresserad av att jobba som klasslärare hos oss är du välkommen med en ansökan till rektor@gnestawaldorfskola.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Oreholm på: rektor@gnestawaldorfskola.se eller ringa 072-231 34 70.

Lärare i Idrott och Hälsa inför läsåret 2019/20 sökes

Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, 10 minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9. Att vara ämneslärare på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med skolans övriga medarbetare skapar en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan och du kommer tillsammans med dina lärarkollegor att leda och utveckla undervisningen på skolan.

Vi ser att du som söker har:

• en waldorf- och/eller statlig lärarexamen inom grundskola med inriktning mot Idrott och Hälsa.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning ca 50% med 6 månaders provanställning. Tillträde 2019-08-13.

Är du intresserad av att jobba som idrottslärare hos oss är du välkommen med en ansökan till rektor@gnestawaldorfskola.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Oreholm på: rektor@gnestawaldorfskola.se eller ringa 072-231 34 70.

Klassresurs för detta läsår (2018/19)  samt en för läsåret 2019/20 sökes

Att vara klassresurs på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med skolans övriga medarbetare skapar en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan.

Vi ser att du som söker har:

• utbildning eller erfarenhet från arbete med elever i skola och/eller fritidshem.
  • utbildning eller erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionshinder.
  • erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för waldorfpedagogiken.

Anställningsvillkor: Visstidsanställning 50-70%

Är du intresserad av att jobba som klassresurs hos oss är du välkommen med en ansökan till rektor@gnestawaldorfskola.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Oreholm på: rektor@gnestawaldorfskola.se eller ringa 072-231 34 70.

Timvikarier och fritidspedagog sökes till fritids

Gnesta waldorfskolas fritidshem har ca 80 elever från klasserna F-6. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, 10 minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C.

Vi söker omgående timvikarier till vår verksamhet. Att vara timvikarie i fritidsverksamheten på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med de andra fritidspedagogerna skapar en trygg och utvecklande verksamhet för våra fritidsbarn efter skoltid.

Vi ser att du:

• har utbildning eller erfarenhet från arbete med yngre barn i skola och/eller fritidshem.
  • har erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för waldorfpedagogiken.

Till läsåret 2019/20 kan det finnas möjlighet till visstidsanställning där du är en del av den fasta fritidshemspersonalen och tillsammans med dem planerar och utvecklar verksamheten.

För den tjänsten ser vi att du:

• har en utbildning som fritidspedagog, förskollärare eller lärare på högskolenivå.
  • har erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för pedagogiken.
  • har erfarenhet från arbete med yngre barn i skolan och/eller fritidshem.
  • har erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet för barn i skola och eller fritidshem.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett nära och gott samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas och möta elever som vill lära sig!

Är du intresserad av att jobba som timvikarie hos oss eller söka tjänsten som fritidspedagog läsåret 19/20 är du välkommen med en ansökan till tina.beck@gnestawaldorfskola.se

Är du intresserad av att arbeta eller vikariera på skolan?

Hör i så fall gärna av dig till tillförordnad rektor Elin Oreholm:

rektor@gnestawaldorfskola.se