Ansvarspedagog i förskolans småbarnsgrupp sökes.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av waldorfpedagogik och ett särskilt hjärta och intresse för arbetet med det lilla barnet.

Småbarnsgruppen tar emot 8-9 förskolebarn i åldern 1½-3 år. Du arbetar tillsammans med en kollega i en mysig och hemlik miljö där det är tryggt, lugnt och varm för de yngsta. Barnen är ute en stor del av dagen och vilar utomhus. Maten lagas av förskolans kock i nära samarbete med avdelningarna.

Din uppgift är att planera, ansvara för och leda det dagliga arbetet i barngruppen, föräldrakontakter mm. Förskolan består av tre avdelningar, de andra två är syskonavdelningar och vi samarbetar dagligen avdelningarna emellan. Du ska kunna bära ansvar självständigt och tillsammans. Som ansvarspedagog deltar du i Kollegiemöten och förskolans samverkansgrupp.

Vi arbetar aktivt med förskolans organisation, vi söker vägar så att omvärldens krav på ökad dokumentation och målstyrning ska gå hand i hand med vår vision om barns behov och Waldorfförskolepedagogik.

Förskolan ligger i nära anslutning till naturen och Gnestas tätort. Gnesta växer och många som flyttar hit är barnfamiljer med stort intresse för waldorfpedagogik. Du tar dig smidigt hit med pendeltåg från Södertälje eller Buss från Nyköping.

Vi söker dig som kan arbeta 80-100%

För att få en bra introduktion och möjlighet att lära känna verksamheten i lugn och ro ser vi helst att du börjar din anställning hos oss före sommaren.

Vi söker eventuellt ytterligare förskollärare till vår verksamhet inför höstterminen.

Vi välkomnar också dig som vill vara vikarie eller praktikant hos oss!

Kontakta förskolechef Anneli Lennström 073/368 36 15 el maila till forskolechef(a)gnestawaldorfskola.se (inlagd 14 mars 2017)